Invitație la Zilele Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Prof.Dr. Panait Sîrbu”

Suntem onorați să vă invităm la Zilele Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Prof.Dr. Panait Sîrbu”, (Maternitatea Giulești).

Manifestarea va avea loc în perioada 25-27 octombrie 2018, în București și va oferi un program științific de amploare, ce va include:

Subiectele vor fi abordate atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. Programul va include operații live laparoscopice: endometrioza profundă și oncologie ginecologică, precum și workshop de training laparoscopic, unde veți putea exersa pe pelvitrainere Storz diverse tipuri de suturi sub îndrumarea Prof. Dr. Solomayer Erich Franz (Germania), un leader internațional în tratamentul Laparoscopic al Endometriozei Profunde

De asemenea in cadrul sesiunii de medicina Materno fetala se va desfasura o sectiune live de examinare ecografica a gravidelor- trimestrul 1,2 si 3 sub indrumarea Prof. Dr. Gabriele Meyberg-Solomayer.

Prof. Dr. Diaa Rizk, președintele Societății de Uroginecologie Mediteraneene, deține o contribuție remarcabilă în domeniul prevenției și tratamentului tulburărilor de statică pelvină. Domnul profesor va fi prezent în cadrul manifestării și va ține prelegeri interesante despre o gamă largă de subiecte. 

 

Inscrierea participantilor pentru sesiunile de training ecografic si laparoscopic  este  pana la data de 10  octombrie pentru a se putea organiza grupele de training la sistemele ecografice si de pelvitrainer.

 

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare- Paloma Tours.

Contul (Paloma Tours) dedicat manifestării este deschis la Banca: BCR București Sector 1 IBAN: RO03 RNCB 0072 0265 7226 0001 RON

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați: madalina.semanschi@palomatours.com / 0752 168 812

Dr. Marcel Moisa, Manager Sp. Clinic de OG Prof. Dr. Panait Sîrbu
Prof. Dr. Elvira Brătilă, Șef Clinică Sp. Clinic de OG Prof. Dr. Panait Sîrbu